itulau1_fanua

Tala Fou

I le aso 15 o Mati, na tofia ai le Fale o Huamei ma le Shazhuxiang Community, Hongwu Road Street, Qinhuai District, o ni nofoaga tapuni ma pulea, lea na popole ai le aiga o Mr. Luo.

O le alii 72 tausaga le matua o Luo e nofo i Shazhuxiang Community.Ona o le faaletonu o neura o le ivi, na avea ai o ia ma se toeaina e le atoatoa le malosi ma sa tatau ona nofo i se nofoa faataavalevale.O Mr. Luo o loʻo faʻapipiʻi le urinary catheter, lea e manaʻomia ona sui i aso uma e 17-18.I le aso 15 o Mati, na alu ai Mr. Luo i Nanjing First Hospital e sui ai lecatheter.

"Matou te malamalama i faiga faʻavae mo le puipuia o faʻamaʻi, ma o le a matou galulue faʻatasi ma matagaluega a le malo i le puipuia o faʻamaʻi, ae i lo matou tulaga faʻapitoa, matou te faʻamoemoe pea e maua se fesoasoani."Sa vave ona talosaga atu Mr. Luo mo se fesoasoani.

Ina ua uma ona maua le fesoasoani, na faʻafesoʻotaʻi muamua e le aufaigaluega a le Hongwu Road Street le aiga o Mr. Luo ma lipotia le tulaga patino i pulega maualuga.

"O matou o le matagaluega o auaunaga faafomaʻi a le vaega puipuia ma le puleaina.Matou te malamalama i le tulaga.O le a matou faatulagaina se fomaʻi i se taimi vave e mafai ai.I le taimi faʻatali, e tatau ona e faʻamaeʻaina le resitalaina o faʻamatalaga auʻiliʻili muamua, ma o le a matou faʻatulagaina se fomaʻi e sau i le faitotoa i le taimi e sosoo ai., sui le catheter mo oe i le taimi lava lena."I le tali telefoni, na taʻua ai e le aufaigaluega lenei tulaga.

I le 2pm i le aso 16, na faʻafesoʻotaʻi ai e le aufaigaluega a le fomaʻi na faʻatulagaina e le vaega galulue le aiga o Luo - o le a sau se fomaʻi e sui le catheter a Mr. Luo pe a ma le 2 itula.Na iu ina faamamulu le loto tautaua o le aiga o Luo.

“Na sau le fomaʻi i le suti puipui i se taimi atofaina.Na sologa lelei le aveeseina ma le toe sui, ma na vave ona foia le faafitauli.Faafetai lava.I se taimi pisi, sa mafai ona matou foia faafitauli patino o lo matou aiga i se taimi puupuu.Fesili, faafetai, faafetai!”Fai mai Mr. Luo.

O oloa mai lenei kamupanihttps://www.alps-medical.com/contact-us/


Taimi meli: Iuni-16-2022